De roze klok is een opvallend en stijlvol accessoire dat door de jaren heen verschillende transformaties heeft ondergaan. Oorspronkelijk werden klokken voornamelijk ontworpen met functionele overwegingen in gedachten, waarbij de…

Lees meer De roze klok: een symbool van stijl en innovatie

Accessoires

Accessoires

Accessoires

Accessoires

Accessoires

Het verzorgen van kamerplanten kan een prachtige manier zijn om je woonkamer op te fleuren en een vleugje natuur toe te voegen aan je interieur. Maar soms kunnen ongewenste gasten, zoals rouwvliegjes, het plezier van je plantenervaring verstoren. Deze kleine vliegjes kunnen hinderlijk zijn en schade toebrengen aan je geliefde planten. In dit artikel zullen we uitleggen wat rouwvliegjes zijn, hoe je ze kunt herkennen en belangrijker nog, hoe je ze effectief kunt bestrijden.

Lees meer Rouwvliegjes in je kamerplanten: Wat zijn ze en hoe kun je ze bestrijden?

Accessoires

Een eenvoudige manier om een vleugje vreugde en kleur toe te voegen aan je woonkamer is door het plaatsen van prachtige boeketten bloemen. Bloemen hebben de kracht om een ruimte te transformeren en een positieve sfeer te creëren. Of je nu een boeket voor een speciale gelegenheid wilt of gewoon wat verse bloemen om je huis op te fleuren, er zijn talloze mogelijkheden om te verkennen. In dit artikel zullen we ons concentreren op boeketten voor verschillende periodes in het jaar, waaronder enkele prachtige paasboeketten.

Lees meer Vreugde toevoegen aan je woonkamer met prachtige boeketten bloemen

Accessoires

De trend van 2017 is Urban Nature. Een trend naar mijn hart. Met deze trend haal je de natuur in huis. Planten in overvloed, aard en natuur tinten en interieur accessoires van natuurlijke materialen. Maar hoe pak je dit nu aan? Hieronder een aantal leuke items en tips om jouw woonkamer om te toveren tot een werkelijke Urban Nature!

Lees meer Interieur accessoires om de natuur in huis te halen

Accessoires

Veel mensen werken tegenwoordig één of meerdere dagen in de week thuis. In de eerste instantie lijkt dit vaak een ideale situatie totdat mensen zien dat het erg afleidend en oncomfortabel kan zijn om thuis te werken. Wij geven je een paar belangrijke tips over hoe thuis je efficiënt kunt werken en wat je daar allemaal voor nodig hebt.

Lees meer Woonkamer gebruiken als werkplek

Accessoires

In een woonkamer moet geleefd kunnen worden. Met comfortabele meubelen en een eigen stijl kom je een heel eind. Maar om van je huis echt je thuis te maken, heb je niet in de laatste plaats de juiste accessoires nodig. In dit artikel geven we een overzicht van dit soort accessoires.

Lees meer Welke accessoires zijn handig voor in je woonkamer?

Accessoires

Accessoires