Verandering van spijs ………. creëert sfeer!

De donkere winterperiode is nog in volle gang. De lente is pas over een maand zicht maar dat kunnen we nog niet concluderen uit het weerbeeld helaas. Waar we voorheen de sfeer konden halen uit de kerstboom en gezellige lichtjes moeten we dat nu met andere middelen doen. Na de grote schoonmaak zijn veel mensen van zin om wat decoratie en meubelstukken te re-stylen. Tegen de lente aan gaan veel mensen kijken naar nieuwe meubels en accessoires voor de woonkamer om weer een gezellige sfeer te creëren die bij de lente en de naderende zomerperiode past. Met de juiste meubels creëer je al een goede basis voor de juiste sfeer in huis.

Hedendaagse trends in de woonkamer

Wat men steeds vaker tegen komt is dat een woonkamer meer industriële en Scandinavische invloeden krijgt. Hier is de robuuste tafel van eiken of steigerhout echt niet missen. Dit is de eyecatcher van de hedendaagse inrichting! De nieuwe style is op verschillende manieren te creëren. De Scandinavische style is vaak wat minimalistisch maar met veel robuuste en natuurlijke materialen. Bijvoorbeeld een paar grote schalen en vazen en verder bijvoorbeeld een (nep) vachtje op de grond. Er kan ook gedacht worden aan een aantal leuke kustwerken van hout en kaarshouders die de tafel ook leuk kunnen opfleuren. Dit geeft een wat meer knusse stijl aan bij tafel. De Scandinavische style is een simpele maar mooie rustgevende inrichting.

Industriële sfeer is hot!

Bij de Industriële style staat er vrij weinig op tafel. Zo valt je robuuste tafel van het ongerepte hout mooi op en staat de tafel in het midden van alle aandacht. En dat willen we natuurlijk bereiken met zo’n eyecatcher. Als je toch wat op je tafel wil zetten kan er bijvoorbeeld gewerkt worden met een grote glazen vaas met wat bloemen. Zo laat je de robuuste tafel er nog steeds uit springen. Robuuste tafels heeft bijvoorbeeld een mooie lijn meubels waarvan de erg mooie salontafel Amalfi . Deze robuuste tafel past perfect bij de Scandinavische én industriële inrichting

Wees de eerste om te reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *