Interieur accessoires om de natuur in huis te halen

De trend van 2017 is Urban Nature. Een trend naar mijn hart. Met deze trend haal je de natuur in huis. Planten in overvloed, aard en natuur tinten en interieur accessoires van natuurlijke materialen. Maar hoe pak je dit nu aan? Hieronder een aantal leuke items en tips om jouw woonkamer om te toveren tot een werkelijke Urban Nature!

Woonkamer planten zijn hip

Woonkamer planten geven gezelligheid, rust en is helemaal de trend van 2017. Het maakt niet uit wat voor woonkamer planten je kiest. Kies woonkamer planten die jij zelf mooi vind. Je kan meerdere planten bij elkaar zetten of kiezen voor een echte eyecatcher. Heb je niet zoon groene vingers kies dan voor woonkamer planten met weinig onderhoud. Een cactus of vetplant is helemaal hip en makkelijk in onderhoud.

Een plant  moet natuurlijk ook in een leuke pot. Belangrijk is om hier ook een bewuste keuze in te maken. De potten zijn dan ook echt wel interieur accessoires voor jouw woonkamer. Je kan kiezen voor een robuuste terracotta pot in aarde tinten maar er zijn ook heel veel andere leuke opties. Hieronder 2 leuke voorbeelden van manden verkrijgbaar bij HomeDeco. De manden zijn gemaakt van natuurlijk materiaal (jute) en halen hiermee het ultieme Urban Nature gevoel naar boven.

Er zijn natuurlijk ook nog heel veel andere leuke accessoires die je kan gebruiken om een Urban Nature look in jouw woonkamer te realiseren. Zo kan je denken aan leuke kussentjes met een natuurlijk design. Maar ook vloerkleden, vazen, mandjes, dienbladen en nog veel meer. Hieronder een aantal leuke interieur accessoires van HomeDeco. Wees niet bang om verschillende designs en materialen te combineren. Als je de basis in natuurlijke tinten houd kan het niet mis gaan.

Interieur accoires

Ik hoop dat ik je met deze leuke items heb kunnen inspireren om de natuur in huis te halen. Mix and match met natuurlijke tinten en maak van jouw woonkamer een echte Urban Nature look.

Wees de eerste om te reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *