Interieur een andere look geven?

Tegenwoordig is er voor elke stijl van inrichten wel een benaming. En zelf binnen een aantal stijlen zijn er weer extra benamingen. Op dit moment ziet u een aantal stijlen terug komen die ooit de “grondlegger” waren voor andere stijlen en hierbij zijn landelijk en modern de hoofd trend.

Modern interieur stijlen.

Strakke en aparte vormen, veel lichte kleuren of wit tonen en lange meubelen zijn duidelijke kenmerken van een modern interieur. Je woonkamer kun je op verschillende soorten manieren veranderen in een modern interieur. Er zijn veel soorten opvattingen over een moderne inrichting. Veel mensen vinden een moderne inrichting strak, wit met weinig meubelen. Anderen zouden het beschrijven als meubelen met aparte afrondingen zoals een ronde stoel of een apart gevormde salontafel. Omdat er veel soorten variaties op een modern interieur zijn richten wij ons op de eerste opvatting. De inrichting waarbij er weinig gebruik wordt gemaakt van meubelen.

Salontafel gebruiken als eye catcher van je interieur.

Bij het inrichten van je woonkamer is het vaak dat u rond een specifieke meubel zoals een tafel, bank of salontafel je interieur er om heen bouwt. Neem bijvoorbeeld de witte salontafel Elda deze moderne witte salontafel past goed bij dit interieur vanwege de fraaie rondingen en de hoogglans afwerking. Door verschillende accessoires toe te voegen aan uw interieur zou je deze moderne salontafel de eyecatcher kunnen worden. De tafel voor de bank plaatsen geeft al een opvallend centraal punt. Door de andere meubels een andere kleur en stijl te geven valt de salontafel nog meer op. Hier door creëer je een modern en strakke uitstraling van uw woonkamer.

Wees de eerste om te reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *