Meubels

Meubels

Je hebt net een huis gekocht, of je wil eens een nieuwe woonkamer met een andere inrichting, met een nieuwe frisse uitstraling. Je hebt niet zo veel verstand van hoe…

Lees meer Woonkamer mooi inrichten

Meubels

Tegenwoordig is bijna iedereen wel in het bezig van een garderobekast. Als we het hebben over een garderobekast dan denken we al snel aan een staande kast waarin u uw kleding kwijt kunt. Wist u dat dit vroeger nog niet het geval was als men sprak van een garderobekast? Wist u dat het woord garderobekast afstamt van het Oude Frans? Hieronder vindt u meer informatie over de geschiedenis van de garderobekast.

Lees meer De geschiedenis van de garderobekast

Meubels

Meubels

Meubels

Steigerhout en sloophout zijn ontzettend trendy. We zien dit type hout veel in tuinmeubilair, maar ook in de woonkamer, slaapkamer of keuken wordt sloophout steeds populairder. Waarom is dit ‘oude hout’ zo leuk?

Lees meer Trendy woonkamer met sloophout

Meubels

Een nieuw huis, een nieuw begin. Dit wil je natuurlijk zo mooi en goed mogelijk inrichten en je wilt je er thuis voelen. De meubels die je wilt passen alleen niet allemaal even goed bij het huis, daarom ga je samen met een interieur ontwerper aan de slag om een voor jou perfecte omgeving te maken.

Lees meer Nieuwe tv meubels

Meubels

Tegenwoordig is er voor elke stijl van inrichten wel een benaming. En zelf binnen een aantal stijlen zijn er weer extra benamingen. Op dit moment ziet u een aantal stijlen…

Lees meer Interieur een andere look geven?

Meubels

Meubels

Meubels

Meubels