Sfeerverlichting in de donkere dagen

De dagen zijn weer langer donker, het is winter. Dé periode van het jaar om wat sfeer in je omgeving te brengen. Uiteraard is de kerstboom een sfeervolle lichtbron maar de rest van het huis of de werkomgeving  kan ook na de kersttijd prachtig verlicht worden. Verlichting is belangrijk voor hoe jij je voelt in je leefomgeving. Mooie lampen brengen de sfeer in de leefomgeving en kunnen een sfeer brengen die bepalend is voor onder andere jouw “mood”.

Heel trendy en kleurrijk zijn de Apollo Moonlight lampen welke verkrijgbaar zijn bij De heeren Willems. Zowel voor in huis als voor buiten gebruik. Prachtig voor buiten op het terras in ieder seizoen! Geeft u een feest en wilt u een bijzonder sfeervolle uitstraling creëren? De Apollo Moonlight is de trendy oplossing. In elke gewenste kleur te verkrijgen, pas bij elk interieur.

Deze sfeerverlichting is namelijk bestand tegen UV, hitte en kou. Uiterst veilig tegen stoten en vallen aangezien de vlam direct dooft.  De kinderen kunnen dus zorgeloos in de omgeving van de Apollo Moonlight spelen. Bijkomend voordeel is dat u geen rookaantasting heeft binnen in uw leefruimte. Ze zijn er in verschillende maten en de navullingen kunnen 60-120 uur mee. Wacht niet langer en creëer de sfeer die bij u past!

Wees de eerste om te reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *