Het klinkt ouderwets en stoffig, maar dat hoeft het helemaal niet te zijn: een muur met lambrisering. In veel huizen kom je nog een gang of andere ruimte tegen waar lambrisering tegen de muur is geplakt. Wat is lambrisering, wat zijn de voordelen ervan en hoe kun je het op een moderne manier toepassen in je huis? Dat lees je hieronder.

Lees meer Lambrisering aan de muur van je woonkamer

Bouwen en verbouwen

De tuin is een steeds belangrijker onderdeel van onze leefomgeving. Zodra het weer het toelaat, doen we er bijna alles: koken, eten, loungen, werken, etc. Maar in een land als Nederland werkt het weer niet altijd mee. De oplossing? Een veranda.

Lees meer Woonkamer uitbreiden met een veranda

Bouwen en verbouwen

Heeft u genoeg van uw huidige woonkamer? Wilt u vernieuwing en moderne aspecten in uw inrichting? Dan is het verstandig om uw woonkamer te verbouwen. U moet echter letten op tal van aspecten, want het verbouwen van een woonkamer gaat niet over één nacht ijs. Wij zullen u op de hoogte brengen van de meest belangrijke aspecten omtrent de verbouwing en u zo goed mogelijk proberen te informeren.

Lees meer Woonkamer verbouwen doet u zo

Bouwen en verbouwen

Klussen is natuurlijk niet voor iedereen weggelegd. Er moet een gevoel worden gecreëerd bij de klusser, zodat deze vertrouwen heeft dat de klus tot een goed einde wordt gebracht. Er…

Lees meer Tips voor de klusser

Bouwen en verbouwen