Woonkamer aankleden met behang

De woonkamer vormt een van de meest essentiële ruimtes van uw woning, u zult zich hier immers dagelijks bevinden. In de ochtend geniet u er van een kop koffie, in de avond neemt u er een wijntje en geniet u er uw favoriete film, enzovoorts. Reden genoeg om uw woonkamer op een gezellige manier in te richten! Een van de mogelijkheden om de woonkamer een gezellige, huiselijke uitstraling te geven, is door te kiezen voor glasvliesbehang.

Glasvliesbehang is een type glasvezelbehang met een zeer egale structuur. Door uw wanden met glasvliesbehang te bedekken, krijgen wanden een strakke en gladde uitstraling. Zeker in een modern ingerichte woning past dit perfect!

Een woonkamer gezelliger maken met glasvliesbehang

Wellicht wilt u een iets minder strakke muur, als u een klassiek ingerichte woonkamer heeft. Ook in dit geval kan glasvliesbehang een prima oplossing zijn. Met het aanbrengen van glasvliesbehang op uw wanden heeft u namelijk een perfecte onderlaag om verschillende soorten muurverf op de wanden aan te kunnen brengen. Daarbij heeft glasvliesbehang een brandwerende werking, wat vanzelfsprekend altijd in uw voordeel werkt.

Kies in een klassiek ingerichte woonkamer bijvoorbeeld voor een donkerrode of een grijze wand, door het glasvliesbehang te beschilderen met een dergelijke kleur muurverf. Doordat het glasvliesbehang volledig egaal is, zult u na het aanbrengen van de muurverf nauwelijks tot niet zien, dat u de laag met glasvliesbehang onder de verf heeft aangebracht. Op de muur kunt u vervolgens leuke accessoires als een klok of een schilderij hangen, om het strakke van de laag met muurverf enigszins te kunnen breken.

Andere soorten behang voor een woonkamer

Naast glasvliesbehang zijn er vanzelfsprekend tal van andere soorten behang verkrijgbaar, waarmee u de muren van uw woonkamer een nieuwe uitstraling kunt geven. Denk bijvoorbeeld aan een behangsoort met een patroon, of een behangsoort met een bepaalde structuur, enzovoorts. Het aanbrengen van behang kunt u zelf doen, maar ook laten doen door een erkende behanger. Zo weet u zeker dat het behang op de juiste wijze op uw muur wordt geplakt.

Wees de eerste om te reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *