Woonkamer trends voor 2016

Een sfeerloze woning is natuurlijk geen pretje. U zult nooit een lekker gevoel krijgen wanneer u in de woning bent en personen die over de vloer komen zullen ook niet laaiend enthousiast worden. U kunt op een aantal makkelijke manier sfeer creëren in uw woonkamer, wat wij in onderstaand artikel zullen toelichten. Wij wensen u bij voorbaat veel succes met het inrichten van uw woonkamer.

Decoratie
Decoratie is natuurlijk één van de makkelijkste vormen van het creëren van sfeer. Dit moet echter wel goed op elkaar afgestemd worden, zodat de diverse producten op elkaar aansluiten. Zo kunt u muurteksten aanbrengen, met hierop bijvoorbeeld een welbekende of lijfspreuk. U moet echter wel het ontwerp en het kleurgebruik aanpassen op de stijl van uw woning. Denk hierbij dus goed over na, voordat u een dergelijke aankoop zal gaan realiseren.

Trends voor 2016

Elk jaar zullen er andere trends zijn op het gebied van interieur en woninginrichting. Het is handig om dit te bekijken op het internet, in vakbladen of een interieur/woning beurs te bezoeken. Hier kunt u de nodige inspiratie opdoen, zodat u een sfeervolle woning kunt creëren. U moet echter niet uw volledige woning aanpassaen op bepaalde trends en ontwikkelingen. Het kan namelijk zo zijn dat de trend voor 2016 een jaar later helemaal uit het beeld is verdwenen en u moet een ‘stijlloze’ woning zit.  Daarom raden wij u aan om bepaalde trends met elkaar te combineren en dit op elkaar af te stemmen. Hierdoor kan u gemakkelijker een gekozen trend voor 2016 vervangen door een nieuwe, zodat u makkelijke een oude trend uit uw inrichting kunt vervangen.

Een tip voor het inrichting van uw woning in 2016; ronde vormen zijn (weer) helemaal in. Na een periode van afwezigheid is de trend voor 2016 om gebruik te maken van ronde objecten en vormen in uw woning. Dit is weer helemaal in in 2016. Ga hiermee aan de slag en stem dit af op uw huidige huisstijl.

Wees de eerste om te reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *