Woontrends 2016

Halverwege elk jaar worden de trends voor het komende jaar bekend gemaakt door veel woonblogs. Deze blogs kunnen u inspireren voor als u weer toe bent aan het opknappen van uw woonkamer. In dit artikel probeert een werknemer van Huisfocus u de nieuwste woontrends voor 2016 te geven. Wat verandert er in 2016 in de woonkamer ten opzichte van 2015?

Tip 1: Ronde vormen
In 2015 waren we begonnen met ovale en ronde vormen. Echter gaat dit in 2016 gewoon door en misschien nog wel meer gaat voor komen. Beschikt uw over weinig ruimte of heeft u een klein huis, dan is dit voor u een enorm voordeel. Ronde vormen nemen minder ruimte in van uw huis.

Tip 2: De natuur
In 2016 ontbreekt de “natuur” ook niet in huis. Dit kan door middel van planten en bloemen toe te voegen in uw huiskamer. Groen geeft u rust en zorgt voor een rustgevend gevoel op het moment u uw huis binnenstapt na een lange dag werken. Ook gaan de accentuerende kleuren als groen en blauw van uw ornamenten uw huis binnen dringen.

Tip 3: Breien en haken
U kunt uw breistok en haakstok weer van zolder halen. Gebreide of gehaakte hoezen of kleedjes is weer in. Tijdens de koude wintermaanden kunt u genieten van de warmte of het breien en/of haken van uw hoezen of kleedjes voor in de woonkamer. Zelf gebreide of gehaakte producten geeft u een voldoening en eer. Echter is het natuurlijk ook mogelijk om een woonwinkel binnen te stappen om deze producten aan te schaffen.

Kleur van het jaar
De kleur van 2016 is ook bekend gemaakt. De kleur van dit jaar is okergoud, een warme kleur met de kleurcode F1.34.58. Deze kleur bevat donkere goudkleuren.

Inrichten kan vervolgens met stoelen. Meer informatie: Stoelen

Wees de eerste om te reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *