Interieurverzorgster inhuren

Wanneer u moeite heeft met het in stand houden van een goedlopend huishouden is er altijd de mogelijkheid om een werkster in dienst te nemen. Deze zorgt ervoor, vaak wekelijks maar afhankelijk van uw wensen, dat uw woning tip top in orde is qua schoonmaak activiteiten. Wij zullen u op de hoogte brengen van de procedure rondom het in dienst nemen van een geschikte werkster.


Opzoek naar een werkster? Dan kunt u op een aantal manieren zoeken naar een passende werkster. Allereerst kunt u opstaande vacatures bekijken op de verschillende vacature sites die er zijn. Bent u specifiek op zoek naar werkster? Dan kunt u ook een vacature plaatsen op de daarvoor aangeschreven websites. Heeft u hieruit geen reacties? Dan kunt u ten alle tijden terecht bij verschillende uitzendbureaus.

Kennismaking met een werkster
Het is verstandig om allereerst een kennismakingsgesprek te hebben met een aantal potentiële werksters. Wanneer u totaal geen band heeft met de persoon in kwestie kunt u hiervan afzien en eventueel een ander de kans geven om zich te bewijzen als betrouwbare en kwaliteit leverende werkster. Bij de kennismaking zijn er een aantal zaken die besproken moeten worden. Zo moet u laten weten wat uw wensen en behoeften zijn omtrent het schoonmaken van de woning. Ook moet u aangeven wanneer u de werkster in huis wilt hebben en tegen welk tarief hij/zij gaat werken. Maak ook duidelijk afspraken over benodigde schoonmaakmiddelen. Wilt u alles in één doen? Dan kunt u ook meteen ‘proef schoonmaak’ door de potentiële werkster laten doen. Op deze manier heeft u inzicht in de werkwijze en het resultaat wat de werkster levert.

De eerste schoonmaak
Wij raden u aan om aanwezig te zijn bij de eerste schoonmaak van de werkster. Hierdoor kan zij u vragen stellen over bijvoorbeeld de plaats van schoonmaakmiddelen en dergelijke. Bent u niet geheel zeker van de werkster? Dan kunt u ook het identiteitsbewijs vragen om bevestiging te vragen van de persoon in kwestie.

Wees de eerste om te reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *