Het verzorgen van kamerplanten kan een prachtige manier zijn om je woonkamer op te fleuren en een vleugje natuur toe te voegen aan je interieur. Maar soms kunnen ongewenste gasten, zoals rouwvliegjes, het plezier van je plantenervaring verstoren. Deze kleine vliegjes kunnen hinderlijk zijn en schade toebrengen aan je geliefde planten. In dit artikel zullen we uitleggen wat rouwvliegjes zijn, hoe je ze kunt herkennen en belangrijker nog, hoe je ze effectief kunt bestrijden.

Lees meer Rouwvliegjes in je kamerplanten: Wat zijn ze en hoe kun je ze bestrijden?

Accessoires

Een eenvoudige manier om een vleugje vreugde en kleur toe te voegen aan je woonkamer is door het plaatsen van prachtige boeketten bloemen. Bloemen hebben de kracht om een ruimte te transformeren en een positieve sfeer te creëren. Of je nu een boeket voor een speciale gelegenheid wilt of gewoon wat verse bloemen om je huis op te fleuren, er zijn talloze mogelijkheden om te verkennen. In dit artikel zullen we ons concentreren op boeketten voor verschillende periodes in het jaar, waaronder enkele prachtige paasboeketten.

Lees meer Vreugde toevoegen aan je woonkamer met prachtige boeketten bloemen

Accessoires

Meubels

Je hebt net een huis gekocht, of je wil eens een nieuwe woonkamer met een andere inrichting, met een nieuwe frisse uitstraling. Je hebt niet zo veel verstand van hoe…

Lees meer Woonkamer mooi inrichten

Meubels

De trend van 2017 is Urban Nature. Een trend naar mijn hart. Met deze trend haal je de natuur in huis. Planten in overvloed, aard en natuur tinten en interieur accessoires van natuurlijke materialen. Maar hoe pak je dit nu aan? Hieronder een aantal leuke items en tips om jouw woonkamer om te toveren tot een werkelijke Urban Nature!

Lees meer Interieur accessoires om de natuur in huis te halen

Accessoires

Het klinkt ouderwets en stoffig, maar dat hoeft het helemaal niet te zijn: een muur met lambrisering. In veel huizen kom je nog een gang of andere ruimte tegen waar lambrisering tegen de muur is geplakt. Wat is lambrisering, wat zijn de voordelen ervan en hoe kun je het op een moderne manier toepassen in je huis? Dat lees je hieronder.

Lees meer Lambrisering aan de muur van je woonkamer

Bouwen en verbouwen

Tegenwoordig is bijna iedereen wel in het bezig van een garderobekast. Als we het hebben over een garderobekast dan denken we al snel aan een staande kast waarin u uw kleding kwijt kunt. Wist u dat dit vroeger nog niet het geval was als men sprak van een garderobekast? Wist u dat het woord garderobekast afstamt van het Oude Frans? Hieronder vindt u meer informatie over de geschiedenis van de garderobekast.

Lees meer De geschiedenis van de garderobekast

Meubels

Meubels

Overige categorieën

Muurdecoratie

Meubels

Vloeren

Steigerhout en sloophout zijn ontzettend trendy. We zien dit type hout veel in tuinmeubilair, maar ook in de woonkamer, slaapkamer of keuken wordt sloophout steeds populairder. Waarom is dit ‘oude hout’ zo leuk?

Lees meer Trendy woonkamer met sloophout

Meubels

Veel mensen werken tegenwoordig één of meerdere dagen in de week thuis. In de eerste instantie lijkt dit vaak een ideale situatie totdat mensen zien dat het erg afleidend en oncomfortabel kan zijn om thuis te werken. Wij geven je een paar belangrijke tips over hoe thuis je efficiënt kunt werken en wat je daar allemaal voor nodig hebt.

Lees meer Woonkamer gebruiken als werkplek

Accessoires

Een nieuw huis, een nieuw begin. Dit wil je natuurlijk zo mooi en goed mogelijk inrichten en je wilt je er thuis voelen. De meubels die je wilt passen alleen niet allemaal even goed bij het huis, daarom ga je samen met een interieur ontwerper aan de slag om een voor jou perfecte omgeving te maken.

Lees meer Nieuwe tv meubels

Meubels

In een woonkamer moet geleefd kunnen worden. Met comfortabele meubelen en een eigen stijl kom je een heel eind. Maar om van je huis echt je thuis te maken, heb je niet in de laatste plaats de juiste accessoires nodig. In dit artikel geven we een overzicht van dit soort accessoires.

Lees meer Welke accessoires zijn handig voor in je woonkamer?

Accessoires

De tuin is een steeds belangrijker onderdeel van onze leefomgeving. Zodra het weer het toelaat, doen we er bijna alles: koken, eten, loungen, werken, etc. Maar in een land als Nederland werkt het weer niet altijd mee. De oplossing? Een veranda.

Lees meer Woonkamer uitbreiden met een veranda

Bouwen en verbouwen

De woonkamer vormt een van de meest essentiële ruimtes van uw woning, u zult zich hier immers dagelijks bevinden. In de ochtend geniet u er van een kop koffie, in de avond neemt u er een wijntje en geniet u er uw favoriete film, enzovoorts. Reden genoeg om uw woonkamer op een gezellige manier in te richten! Een van de mogelijkheden om de woonkamer een gezellige, huiselijke uitstraling te geven, is door te kiezen voor glasvliesbehang.

Lees meer Woonkamer aankleden met behang

Muurdecoratie

Heeft u genoeg van uw huidige woonkamer? Wilt u vernieuwing en moderne aspecten in uw inrichting? Dan is het verstandig om uw woonkamer te verbouwen. U moet echter letten op tal van aspecten, want het verbouwen van een woonkamer gaat niet over één nacht ijs. Wij zullen u op de hoogte brengen van de meest belangrijke aspecten omtrent de verbouwing en u zo goed mogelijk proberen te informeren.

Lees meer Woonkamer verbouwen doet u zo

Bouwen en verbouwen

Wanneer u moeite heeft met het in stand houden van een goedlopend huishouden is er altijd de mogelijkheid om een werkster in dienst te nemen. Deze zorgt ervoor, vaak wekelijks maar afhankelijk van uw wensen, dat uw woning tip top in orde is qua schoonmaak activiteiten. Wij zullen u op de hoogte brengen van de procedure rondom het in dienst nemen van een geschikte werkster.

Lees meer Interieurverzorgster inhuren

Overige categorieën