Serre een andere sfeer geven?

De eerste mooie dagen van het jaar hebben zich laten zien, het was alleen nog te koud om buiten te zitten. Voor dit soort tijden van het jaar is de serre een plek die zeer goed van past komt. De serre laat veel licht binnen en zo krijg je het gevoel dat je buiten zit. Een serre is op vele manieren in te richten en te stijlen . Veel mensen zetten in hun serre vaak een eettafel en stoelen neer, dit is een lange trend geweest. Tegenwoordig zie je de serre steeds meer veranderen in een gezellige loungekamer waar men zich heerlijk kan terugtrekken

Loungekamer inrichten met loungetuin meubelen.

Om de serre om te toveren tot een gezellige loungekamer waar men graag in gaat zitten ‘loungen’ beginnen we met lounge tuinmeubelen neer te zetten. Dit geeft een hele andere sfeer aan de loungekamer. Door lounge tuin meubelen in uw loungekamer te zetten krijgt uw serre een gezellige en zomerse sfeer en na een lange donkere winter wil iedereen natuurlijk genieten van de mooie zon. Dan is de serre de uitgerekende plek om dit te doen.

Lounge bank in je serre voor een relaxte sfeer.

Een serre is een rustgevende omgeving die je kan beschouwen als 2e woonkamer. Door dit goed tot zijn recht te laten komen is het mooi om het rustig te houden, ’less is more’. De Wicker loungeset hoekbank ? leent zich uitstekend voor deze ruimte. Deze lichte en fijne lounge tuinmeubel set past perfect bij een rustige loungekamer. Deze lounge bank komt mooi tot zijn recht door de lichte kleuren te gebruiken en af te wisselen met een wat gewaagdere kleur. De loungebank is aan te kleden met mooie extra kussens en een fleecekleed. Een must in een serre zijn grote en kleine planten. Groen in uw omgeving geeft rust en is goed voor de gezondheid. Mensen die vaker de zon zien en veel groen in huis hebben zijn gelukkiger en leven langer door de stoffen die het lichaam binnen krijgt.

Wees de eerste om te reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *